Sunday, 20-10-2024, 23.54.00
Welcome, Guest | RSS
Napomena: Sve pjesme postavljene su iz promotivnih razloga i podliježu zaštiti autorskih prava. Svaku pjesmu koju skinete sa ove stranice dužni ste nakon slušanja obrisati u roku od 24 sata! Ukoliko vam se sviđa pjesma kupite CD tog izvođača!
Sadržaj
 
Kategorije
 
Popularno
Indy
Riblja Corba
 
Posjeta
 
Statistika


Total online: 2
Guests: 2
Users: 0
 
Login form
 
Main » 2012 » December » 13 » Adela Šećić pokazala muža, negira vezu sa Raletom
13.34.20
Adela Šećić pokazala muža, negira vezu sa Raletom
Adela Secic
Folk pjevačica Adela Šećić prije nekoliko dana na popularnoj društvenoj mreži "Facebook", objavila je fotografije na kojima je sa svojim suprugom Senadom. Do tada, kako pričaju oni koji prate njene aktivnosti na internetu, nije isticala takve fotografije niti statuse u kojima je objavljivala da je udata.

Sada je to, kako nam je rekla u telefonskom razgovoru, učinila kako bi "zatvorila usta" onima koji pričaju da između nje i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta ima nešto više od poslovne saradnje.

- Nakon što su u "Expressu" objavljeni tekstovi o mojoj saradnji sa Raletom, većina samo čita naslov a ne cijeli tekst. A, kada bi pročitali sve što piše onda bi znali da smo on i ja samo poslovni saradnici. Nije bilo nikakve svađe između mene i Indire Radić. Možda joj je bilo malo krivo što je Rale meni ustupio studio jer sam dva dana ranije došla u Beograd, ali nije bilo nikakvog okršaja. Pustite na stranu one priče koje dušmani plasiraju u javnost. Rale je odličan saradnik i drago mi je što sarađujem s njim. Pored sebe imam svog Senada, moju veliku ljubav, i šta će mi Rale ili bilo ko drugi pored njega - kroz smijeh priča popularna Adela. 

Pored dueta "Zabranjena ljubav" koji je snimila sa Asimom Bajrićem, Adela je više nego zadovoljna slušanošću svoje druge nove pjesme "Hajde sestro". Na brojnim radiostanicama obje kompozicije su izuzetno tražene, a i na nastupima publika često traži da izh Adela ponovo otpjeva.

Adelin radni kalendar je više nego ispunjen. Ovog vikenda onda nastupa u restoranu "Sunce" u Živinicama, a već narednog je u clubu "Flach" u Sloveniji, zatim pjeva u Gluminama kod Zvornika. Poslije toga sa mladim kolegom Elvirom Mujanovićem nastupa u restoranu "Košuta" u Kalesiji, a u najluđoj noći zabavljat će goste pansiona "Imidž" u Gornjem Rahiću kod Brčkog.
Category: News | Views: 7109 | Added by: sejobeg | Tags: Adela Secic, 2012 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Search
Kalendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Chat Box
 
Visitors
Flag Counter