Sunday, 20-10-2024, 23.53.37
Welcome, Guest | RSS
Napomena: Sve pjesme postavljene su iz promotivnih razloga i podliježu zaštiti autorskih prava. Svaku pjesmu koju skinete sa ove stranice dužni ste nakon slušanja obrisati u roku od 24 sata! Ukoliko vam se sviđa pjesma kupite CD tog izvođača!
Sadržaj
 
Kategorije
 
Popularno
Indy
Riblja Corba
 
Posjeta
 
Statistika


Total online: 2
Guests: 2
Users: 0
 
Login form
 
Main » 2012 » December » 2 » Adeli Šećić prijete fanovi Indire Radić
19.23.29
Adeli Šećić prijete fanovi Indire Radić
Adela SecicNi pjevačica Adela Šećić kao i njen suprug Senad nisu očekivali da će tekst koji je objavljen u prošlom broju Expres magazina izazvati tako velike reakcije!

Naime, objavljeno je kako je Goran Ratković Rale, nakon što je popularna Brčanka iznenada doputovala u Beograd, termin za snimanje koji je bio rezervisan za njegovu "ljubimicu" Indiru Radić, ustupio baš Adeli. To se nimalo nije dopalo Indiri koja je, nakon što je pozdravila Adelu i njenog supruga, ljutito napustila studio. Kasnije se pričalo kako je Indira zamjerila Raletu jer je druga pjevačica "uletjela" u njen termin za snimanje.

Crnokosa bh. pjevačica je demantirala da između nje i Raleta ima bilo šta više osim prijateljstva. I nju, kao i njenu "jaču polovinu" prošle srijede kada su vidjeli naslovnu stranu "Expressa" na internetu, naljutio je naslov pa su kontaktirali našu redakciju.

Nakon što smo im pojasnili kakav je sadržaj teksta te da smo se pozvali na nezvanične informacije, a dan kasnije i sami se uvjerili u tekst, shvatili su da ipak nije bilo razloga za paniku.

- Rale je odličan saradnik i zadovoljstvo mi je što sam u njegovom studiju snimila dvije pjesme. Ovih dana ih uveliko promoviram u programima naših radio i TV stanica. Riječ je o pjesmi "Hajdemo sestro" kao i o duetu "Zabranjena ljubav" koji sam snimila sa Asimom Bajrićem. I do sada sam svoju karijeru gradila samo svojim lijepim pjesmama i dobrim nastupima, uvijek sam izbjegavala skandale pa me je malo naljutila informacija koju ste objavili, a dobili je od nekog vašeg izvora - priča Šećić koju do nove godine očekuju brojni nastupi kao i TV snimanja, a poslije novogodišnjih nastupa slijedi velika turneja po evropskim gradovima.

Adela nam nije željela ni potvrditi, niti demantirati informaciju da je u posljednjih nekoliko dana na svoj profil na društvenoj mreži "Facebook" dobijala prijeteće poruke. Kako nam je ispričao jedan njen blizak saradnik, ona je od nekoliko fanova Indire Radić dobila desetak prijetećih poruka, ali su, priča nam naš izvor, "spustili loptu" nakon što im je pjevačica u poruci pojasnila o čemu se radi te da nije u svađi sa kolegicom iz Srbije.

Category: News | Views: 906 | Added by: sejobeg | Tags: Adela Secic, Folk, 2012 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Search
Kalendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Chat Box
 
Visitors
Flag Counter